AMASYA / GÖYNÜCEK - Şehit Tuncay Kurt İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Göynücek ilçesinde okulumuz öğrencilerinin de katıldığı ağaç dikme etkinliği yapıldı. Etkinliğe Göynücek Kaymakamı Sayın Mücahit AYDOĞDU ve Göynücek Belediye Başkanı Sayın Kadir Fatih ERDOĞAN da katıldı.

Emeği geçen herkese teşekkürler

Okulumuz tarafından hazırlanan Mevlîd-i Nebî programı büyük beğeni topladı.

May

Öğrencimiz Necip Çİftçi, Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye 4.sü olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz

May

Rehberliik Öğretmenimiz Sevgi UNUR öğrencilerimize LGS ve Sınav Kaygısı hakkında öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

May

Öğrencilerimizle Kurtuluş Hattı filmini sinemada izledik.

May

Okulumuzun öğrencileri, öğretmen rehberliğinde Amasya İlindeki tarihi ve sanatsal mekanlara gezi düzenledi

May

Okulumuzun bahçesine öğrencilerimizin daha kaliteli bir tenefüs yapması için oturma alanları koyuldu

May

Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden gelen görevliler, öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yaptı.

May

Öğrencilerimizden Mustafa Şahin ve Yusuf Dikmen Adıyamanda gerçekleştirilen Türkiye geneli Bilek Güreşi yarışmasına Amasyayı temsilen katıldılar ve Mustafa Şahin Türkiye 3.sü, Yusuf Dikmen ise Türkiye 5.si olmuştur. Kendilerini tebrik ediyoruz.