AMASYA / GÖYNÜCEK - Şehit Tuncay Kurt İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Kur'anı Kerim Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz Necip ÇİFTÇİ il birincisi oldu.

Ara

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okul sporları kros müsabakalarında bireyselde okulumuzun 8. sınıf öğrencisi Havvanur ASLAN il birincisi oldu. Takım halinde ise Yıldız Kızlar Kategorisi 2000 metrede il ikincisi oldular. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi çalıştıran Uğur BAZ hocamızı tebrik ediyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip ZİYAGİL,  okulumuzun idareci ve öğretmenlerini ödüllendirdi.

Ara

Öğrencilerimizin ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda sosyal kulüp seçiminini gerçekleştirdik.

Ara

Teknoloji Okuryazarlığı, Dijital Beceriler, Web Araçları,Dijital Platformlar ve E-İçeriklerin Etkin Kullanımı hakkında Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mehmet VARAN, öğretmenlerimize sunum yaptı.

Kas

Kuran-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik, öğrencilerimize Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Hatice Şule KILIÇ tarafından seminer verildi

Kas