AMASYA / GÖYNÜCEK - Şehit Tuncay Kurt İmam Hatip Ortaokulu

Haz

15.10.2018 Tarihinde Okul Müdürü Başkanlığında ve 17.05.2019 Tarihinde Müdür Yardımcısı Başkanlığında Öğretmenler odasında 13.30 yapılan Danışma Kurulunda Alınan Kararlar aşağıdaki gibidir.

ALINAN KARARLAR

1. Maddi durumu zayıf olan öğrencilerimiz için gerekli tedbirlerin alınmasına,

2. Ailevi sorunları (anne/baba -boşanmış veya ölmüş) olan öğrencilerimiz için gerekli tedbirlerin alınmasına

3. Devamsızlıkların en aza indirilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasına,

4. PYB Sınavına girecek olan öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlanması için gerekli tedbirlerin alınmasına

5. 8. sınıf öğrencilerin sene sonunda gireceği merkesi sınava en iyi şekilde hazırlanması için gerekli tedbirlerin alınmasına

6.Din öğretimi Genel Müdürlüğünün planladığı Mesleki Yarışmalara en iyi şekilde hazırlanması için gerekli tedbirlerin alınmasına

7.KTS Eylem Planına göre yapılacak etkinliklerin eksiksiz ve zamanında yapılması için öğretmenlerimizden ekip oluşturulmasına,

8.Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün palanladığı kültürel ve sportif yarışmalara öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlanması için gerekli tedbirlerin alınmasına karar verildi.

May

ÖĞRETMENLERİMİZ  ÖĞRENCİLERİMİZE KENDİ BRANŞLARI İLE İLGİLİ  SUNUM YAPTILAR.

May

Okulumuzda Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Namaz surelerini ezbere okuma yarıması yaptılar

May

Okulumuzu güzelleştirme çalışmaları kapsamında bahçede bulunan ağaçlar süslendi.

May

Meslek dersleri öğretmenlerimizin çalıştırdığı öğrencilerimizle Amasya´da yapılan Arapça Metin Canladırma Yarışmasına katıldık.

May

Okulumuz Teknoloji ve Tasarm dersi öğretmenimiz Serkan ÇEVİK´in derslerde öğrencilerimize yaptırdığı çalışmalar ilçe kaymakamımız Mustafa GÜRBÜZ´ün katılımıyla sergilendi.

May

Okul müdürümüz Raif KOCA ve öğrencilerimiz İlçe Jandarma Komutanlığına giderek Harun AYDIN´ı makamında ziyaret ettiler.

May

L Waikiki firması öğrencilerimize kıyafet yardımında bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencileri Trafik Haftası nedeniyle Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinliklere katılarak trafik konusunda bilgiler edindiler.

May

Okul müdürümüz Raif KOCA tarafından ilçemiz Atatürk İlkokulu´nda okulumuzun tanıtımı gerçekleştirildi.

May

Okulumuz takımlarının il ve ilçede elde ettiği başarılardan dolayı okulumuzda tüm öğretemen ve öğrencilerin katılımıyla madalya töreni düzenlendi.Takımlarımız futbol, hentbol, bocce, atletizm ve dartta il ve ilçede birçok başarı elde etti. Elde ettikleri başarılardan dolayı öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet ESEN´i tebrik ederiz.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Esen´in çalıştırdığı hentbol erkek ve hentbol kız takımımız il 2.si oldu. Bocce dalında ise okulumuz aynı şekilde takım halinde il 2.si oldu. Atletizmde ise okulumuz öğrencisi Güllünur Yıldız il 1.si oldu.

Nis

Okulumuz da öğrencilerimizin akademik başarısını ölçme ve değerlendirmeye yönelik toplantı yapıldı.

Nis

Okulumuz müdürü Raif KOCA, rehberlik öğretmeni Sevgi İSTANBUL ve öğrencilerimiz tarafından evde sağlık hizmeti gören hastalara ziyaret gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimizin devam devamsızlık durumları, okula uyum, aidiyet, ödül-ceza durumlarına yönelik analizler yapıldı ve sonuçları öğretmenler kurulunda görüşülerek gerekli tedbirler alındı.